Bodrum Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ramazan ayı boyunca sürecek iftar programları kapsamında, dün Mumcular Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar programına Karaova, Mumcular, Gölbaşı ve Gökpınar Mahallelerinde yaşayan çok sayıda yurttaş katıldı.

İftar programına; Başkan Aras’ın yanı sıra CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Umut Anıl Özdoğan, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ceyhan, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve birim amirleri katıldı.

Hacivat-Karagöz gösterisinin de yer aldığı iftar programının ardından yurttaşlarla bir süre daha sohbet eden Aras, “Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Yaşadığımız büyük afet sonrası Bodrumlular olarak bölgede yaşayan afetzedelerimize destek olduk. Burada kurduğumuz iftar sofraları, sizlerin desteğiyle şu anda Hatay’da, Malatya’da da kuruluyor. Allah hepinizden razı olsun. Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu güzel Ramazan akşamını beraber paylaştık. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Bodrum Belediyesi’nin iftar programı; bugün Çamarası ve Sazköy Mahallelerinde devam edecek. Tepecik (Karaova)-Kemer, Bahçeyaka ve Çömlekçi Mahallelerinde 30 Mart akşamı ayrı ayrı iftar sofraları kurulacak. Karaova Yeniköy’de 31 Mart’ta, Yukarı Mazı’da 1 Nisan’da ve Aşağı Mazı’da ise 2 Nisan’da iftar programı düzenlenecek.