Bodrum Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Aras, bölge muhtarlarıyla uyum içinde çalıştıklarının altını çizerek şunları söyledi:

“Sizlerle dört yıldır uyum içinde çalışıyoruz. Sizlerin ilettiği eksikleri dikkatle dinliyor, imkanlarımız dahilinde sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bizim yetki alanımızın dışındakileri de ilgili kurumlara iletiyor ve takibini yapıyoruz.”

Son zamanlarda daha fazla sahada olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Aras, eksikleri yerinde tespit ederek mahalle sakinleri ve esnafla iletişim halinde olduklarını kaydetti. Aras, belediyenin sağladığı istihdamlardan, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalardan da söz etti. Yerel seçimlerin yaklaştığına dikkat çeken Aras, “Partimizin ve halkımızın takdiriyle biz yine bu kentte hizmete devam etmek istiyoruz” dedi.

SELÇUK ÖZDAĞ'DAN SANDIĞA DAVET 

Başkan Aras ile birlikte Muhtarlar Toplantısı’na, Muğla’da CHP listesinden milletvekili seçilen Selçuk Özdağ ile Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin il ve ilçe temsilcileri de katıldı. Bölge muhtarları ile yapılan sohbette, Türkiye’nin tarihi süreci ile ülkenin geldiği noktadan bahsedildi. Özdağ, Anayasa’nın teminatı altında kurulan her partinin kıymetli olduğunu belirtirken herkesi 28 Mayıs’ta sandığa davet etti.