Beykoz Kundura'da açık havada düzenlenen Bir Yaz Gecesi Festivali’nin müzik programı biletleri satışa çıktı. Elektronikten Anadolu Rock’a ve caza uzanan geniş bir sahne sunan festivalde, usta müzisyen Taner Öngür, 43,75 grubu ve Serap Yağız sahne alacak. Islandman grubu da elektronik yapılardan dans tınılarına büyülü müzikleri ile Ağustos’ta sahne alacak. Elif Çağlar, Çağrı Sertel, Volkan Hürsever, Ediz Hafızoğlu, Sarp Maden, Volkan Öktem, Alp Ersönmez, Tamer Temel, Ercüment Orkut, Cem Aksel gibi usta isimler de festival sahnesinde yerini alacak.

ANADOLU POP VE ROCK'IN KÖKLERİ

Moğollar başta olmak üzere Dervişan, Ersen & Dadaşlar gibi Anadolu pop-rock’un kült gruplarıyla yaptığı çalışmalar kadar, 90’lardan bu yana çıkardığı solo projeleriyle de tanınan Taner Öngür​ ise 11 Eylül Cumartesi akşamı seyirci ile buluşacak. 2017’de kurulan ve “Elektrik Gramofon”(2017), “Sayko Ana”(2018), “Asri Sada”(2019), “Water Cycle”(2020) albümleriyle büyük ilgi gören 43,75 grubu ile birlikte sahneye çıkacak usta müzisyen, kendine has üslûbu ile kayıp İstanbul şarkılarını, Anadolu’nun unutulmuş türkülerini, popüler kültürün en uç köşelerinden derlediği parçaları içeren eşsiz bir performans sunacak. Taner Öngür'e gecede ayrıca, Anadolu Rock müziğin güçlü seslerinden Serap Yağız da eşlik edecek.

BEYKOZ KUNDURA'YI ZİYARET ETMEK MÜMKÜN
Gösterimlerin 21:00’de başladığı, kapı açılışının ise 17:00’de olacağı festivalde, gösterim öncesi Beykoz Kundura’nın “Kundura’nın Hafızası: Bir Fabrikaya Sığan Dünya” sergisini ücretsiz ziyaret etmek mümkün. Festival günleri izleyicilere yönelik ücretsiz ulaşım imkanları da sunuluyor.