Şu ana dek atıl halde olan Vadipark Sosyal Tesisleri’ndeki düzenlemeler çerçevesinde kadın ve erkek spor salonları yapılırken, yeni çocuk oyun alanları da hizmete girdi. Düzenlenen sosyal tesisin açılış programına, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Tepebaşı Belediye Başkanı  Ahmet Ataç, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, belediye başkan yardımcıları, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, siyasi parti başkanları ve üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu ile dernek temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta tesis hakkında konuşan Belediye Başkan Vekili Mızrak Subaşı, şunları söyledi:

“Burasının tadilatı yaklaşık 5 ayda tamamlandı ve her türlü çalışma ve üretim kendi imalatımız ve ekibimizle yapıldı. Buranın kapıları kilitliydi ve neler yapabileceğimizi düşündük. Şehrimizin betonarme yapıdan çok yeşil alanlara ihtiyacı var dedik. Çocuklarımızı güvenle oynatabildiğimiz ve bizlerin rahatça sosyalleşebileceğimiz alanlar oluşturduk. Buraya yeni bir otopark kazandırdık, piknik alanları, çocuk oyun alanları ve hiç kullanılmayan spor tesisi malzemeleriyle yeniden düzenledik. Buranın çatısından tabanına kadar çalışmalar yaptık. Binanın içlerindeki fonksiyonsuz alanları yeniden düzenleyerek, kullanıma sunduk. Yazın bu alanlarda daha çok zaman geçirileceğini düşünüyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza sağlıklı alanlarda spor yapma imkanı sunmanın yanı sıra sağlıklı ve güvenli yeme içme alanları oluşturduk. Yeniden kullanıma açtığımız tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise şöyle konuştu:

“Bugün bu tesisin açılışında sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Öncelikle tesisin hazırlanmasında, hizmete konulmasında emeği olan başta Belediye Başkanımız Melek Hanım’a ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Melek Hanım ve ekibi gerçekten güzel bir çalışma ortaya koymuşlar. Özellikle bir kadın elinin değmesi çok önemli. Zaten bu açıkça görünüyor. Kadın başkan ve mimar özelliğiyle daha da ayrı güzel olmuş. Umarım Bilecik halkı burayı en güzel şekilde değerlendirir. Hayırlı ve uğurlu olsun.”