Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden çalışmaları Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı ve ilgili birim müdürleri ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Vekili Subaşı, ilgililerden bilgi alarak, kamuoyuyla paylaştı. Yürütülen çalışmaların şu ana dek planlandığı şekilde devam ettiğini aktaran Subaşı, şunları kaydetti:

"Altyapı çalışmamızın en son basamağı olan Bahçelievler Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledik. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte hepimiz alandayız. Projemizin bu kısmı altyapı çalışmamıza dahil değildi. Ancak burada yaşanan sel olaylarından dolayı yüzde 20 iş artışı yapmak durumunda kaldık. İş artışı yaptığımız bu kısmı da bugün itibarıyla tamamladık. Bunun sonraki basamağı ise gerekli tüm noktalara mazgalların yerleştirilmesi ve atıl halde bulunan su arıtma tesisimizin çalışmasıdır. Çok yakın bir zamanda bütün pis sular atık terfi noktalarında işlemden geçecek. Böylelikle başlatmış olduğumuz projemizi tamamlamış oluyoruz." 

“ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI DA BAŞLATACAĞIZ”

Çalışma ile esnaf ve yurttaşların selden kaynaklı mağduriyet yaşamayacağını da belirten Subaşı, "Bundan sonra şehrimizde oluşan sel baskınlarının önüne geçmiş olacağız ve mağduriyetleri de sonlandırmış olacağız. Proje kabulünden sonra ise atık su arıtma tesisimizin işletme sürecine gireceğiz İller Bankası ile birlikte. Çok yakın bir zamanda Bahçelievler Mahalle’mizdeki üstyapı çalışmalarını da başlatmış olacağız" dedi.

Bilecik Belediyesi tarafından Uğur Mumcu Parkı’nda yürütülen çalışmaları da inceleyen Subaşı, buradaki çalışmalarda da sona yaklaştıklarını sözlerine ekledi.