Sahne performansıyla fark yaratan pop şarkıcısı Hadise 1 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş Festivali’nde sahne alacak. Yemeksepeti sponsorluğunda Barbaros Meydanı’nda sevenleriyle bir araya gelecek olan sanatçı Hadise, unutulmayacak bir müzik şöleniyle muhteşem bir final yapacak.

30 Ağustos’ta Kenan Doğulu konseriyle başlayan, Selda Bağcan, Goran Bregoviç, Erdal Erzincan, Oğuz Aksaç, Kerem Görsev, Bülent Ortaçgil, Nil Karaibrahimgil gibi birçok önemli sanatçıların sahne aldığı Beşiktaş Festivali 1 Ekim’de Hadise konseriyle son bulacak. Tiyatro oyunları, sinema gösterimi gibi etkinliklerin de gerçekleştirildiği festivalde Ay ve ay ışığının birleşimi olarak tasarlanan Museum of the Moon’la Türkiye’de ilk kez, seyirciler ay ışığı altında konserlere katılıp açık havada sinema filmi izleme olanağı buldu.

“Tüm Beşiktaş ve İstanbulluları 1 Ekim Cumartesi günü Barbaros Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Hadise konserine davet ediyorum”

Beşiktaş'ın sanatın merkezi ve sanatın güzelleştirdiği bir kent olduğunu vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat yaptığı açıklamada;

"Sanatın ve festivallerin yasaklanmaya çalışıldığı bugünlerde komşularımızı onlara ulaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu amaçla 30 Ağustos’ta Kenan Doğulu konseriyle başlayan ve birçok sanatçıyı ağırladığımız, sinema ve tiyatro gösterimleri yaptığımız Beşiktaş Festivali’ni Hadise konseriyle sonlandıracağız. Tüm Beşiktaş ve İstanbulluları 1 Ekim Cumartesi günü Barbaros Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Hadise konserine davet ediyorum.” dedi.