15 yılı aşkın süredir insan yardım çalışmaları eğitim faaliyetleri sosyal ve kültürel aktiviteler ve İslami faaliyetler ile alınan sürekli söz ettiren Bereket Derneği 2023 yılı faaliyet planı yaptı.

Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında düzenlemiş olduğu İnsani Yardım çalışmaları ile Kalkınma faaliyetleri gerçekleştiren Bereket Derneği yurdumuzda gerçekleşen deprem felaketi sonrası insani Yardım çalışmalarını yurt içinde yoğunlaştırmak kararı aldı. 

Kurban Bağışı

Yıl boyunca kurban bağışı faaliyetlerine devam eden dernek yönetimi başta deprem bölgelerinden etkilenen illerimiz olmak üzere yurt içi ve yurt dışında kurban organizasyonu gerçekleştirecek. Özellikle depremden etkilenen bölgeler Öncelikle olmak üzere kurban bağışı organizasyonu kapsamında yurt dışı ve yurt dışında faaliyetler sürdüren Dernek yönetimi Afrika ve Asya'da dahil olmak üzere 3 kıta 21 ülkede vacip kurban bağışı organizasyonu gerçekleştirecek. 

Bağışlar Yıl Boyunca Sürüyor

Yıl boyunca adak kurbanı bağışı akika kurbanı bağışı şükür ve Şifa kurbanı gibi kurban bağışları olmak üzere yılın her günü kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Bereket Derneği kurban bağışı 2023 organizasyonu kapsamında ihtiyaç sahibi olan bölgelerde görevli personeli ile birlikte vacip kurban bağışı oldu emanetlerini ihtiyaç sahibi aile yoksul ve kimsesizlere ulaştıracak.

500.000 İhtiyaç Sahibine Ulaşılacak

Deprem felaketi ile birlikte zorluk koşulları altında kalan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla çalışmalara başlayan Dernek yönetimi yurt içi başta olmak üzere Asya ve Afrika'da 500.000 ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor.

Videolar Gönderilecek

Yaşadığımız deprem felaketi sonrası faaliyetlerini yurt içinde yoğunlaştıran Dernek yönetimi vacip kurban bağışı emanetlerinizi başta Türkiye olmak üzere Afrika ve Asya'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken kurban kesim videolarını bağışçılara ulaştıracak.

İslami Eğitim Faaliyetlerine Önem Veriliyor

Öncelikli olarak eğitim faaliyetlerinin ağırlık veren Bereket Derneği er müslümanın bilmesi gereken temel İslami ilimler ile hafızlık eğitimi konusunda eğitim vererek gelecek nesillerin daha erdemli ve ahlaklı etmesini gaye ediniyor.

Güvenilir Online Bağış

15 yıldır bağışçılarından aldığı güven ve destekle çalışmalarını yürüten Bereket Derneğine bağış yapmak isteyen hayır severler  7 gün 24 saat online olarak güvenilir olarak bereket.org.tr adresinden bankalar aracılığı ile eft havale yaparak 0212 809 66 27 nolu numara aracılığı ile, dernek merkezinden bağışlarını gerçekleştirebilecek.