Bayramiç Belediyesi Cumhuriyet Kupası Taekwondo Şampiyonası, ilçe spor salonunda gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan şampiyonada, 35 sıklette 200 sporcu ter döktü.

Bayramiç, önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Taekwondo Şampiyonası, ilçe spor salonunda gerçekleşti.

Bayramiç Belediyesi Cumhuriyet Kupası Taekwondo Şampiyonası’na Bayramiç, Çanakkale, Bursa, Edirne, Tekirdağ, İzmir, Kırklareli’den 200 sporcu katıldı. Bay ve bayan olmak üzere minikaltı, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerindeki 35 sıklette düzenlenen şampiyona, kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren, Belediye Meclis Üyesi Ali Kula ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Özkan takdim etti. Kulüplerin antrenörleri de kupayla ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Uygun, bu tür etkinleri düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, "Spora ve sporcuya her zaman büyük önem veriyoruz. Özellikle çocuklarımızın bu tür spor organizasyonlarında yer alması bizlere gurur veriyor. Çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri geleceğe dair umutlarımızı artırıyor. Teakwondodan güreşe, voleyboldan futbola birçok spor dalında desteğimiz sürecek. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ederim" dedi.