CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, ziyaret ettiği Sarp Sınır Kapısı’ndaki cep telefonu kuyruğuna dikkat çekti. Bayraktutan, “Türkiye’nin vergi politikası ve gümrük politikası bir anlamda Batum’da çöktüğünü Sarp sınır kapısında çöktüğünü gösteren çarpıcı örnektir. Binlerce Türk vatandaşı ucuz telefon alacağım diye ne yazık ki burada saatlerce ve belki de günlerce bekliyorlar telefon almak için kuyruklarda bekliyorlar. Arka taraftaki kuyruk rezaleti bütün Türkiye’nin takdirine sunuyorum” dedi.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Sarp Sınır Kapısı’nı ziyaret etti. Bayrakturan, “Şu anda Sarp Sınır Kapısı önünde duruyoruz. Bakın arkamda binlerce kişi var. Yeni bir kuyruk çıkmış, daha önce televizyonlarda bahsetmiştik telefonlarda oluşan tır kuyruğu vardı. Tır kuyruğu kalkmış yerine telefon kuyruğu oluşmuş durumda" dedi. Uğur Bayraktutan, şunları söyledi:

"Türkiye’nin vergi politikası ve gümrük politikası bir anlamda Batum’da çöktüğünü Sarp sınır kapısında çöktüğünü gösteren çarpıcı örnektir. Binlerce Türk vatandaşı ucuz telefon alacağım diye ne yazık ki burada saatlerce ve belki de günlerce bekliyorlar telefon almak için kuyruklarda bekliyorlar. Arka taraftaki kuyruk rezaleti bütün Türkiye’nin takdirine sunuyorum. Türkiye’nin vergi politikası ve gümrük politikası bir anlamda Batum’da çöktüğünü, Sarp Sınır Kapısı’nda çöktüğünü gösteren bundan daha çarpıcı bir örnek yoktur. Bunun örnek alınması açısından bütün kamuoyunun dikkatine sunuyorum ve arkadaki kuyruğun gözlemlenmesini talep ediyorum."