Bayraklı Belediyesi, kentteki depremzedelerin gıdadan kıyafete, battaniye ve ısıtıcıdan hijyen malzemelerine kadar temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Desteğe ihtiyacı olan depremzede ailelerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

Bayraklı Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından afet bölgesinden gelerek kente yerleşen binlerce depremzedeye destek vermeye devam ediyor. Kaydını yaptırmış depremzedelerin temel ihtiyaçları belediye ekiplerince karşılanıyor.  Bu kapsamda ihtiyaç sahiplerine gıdadan giysiye, hijyen malzemelerinden battaniye ve ısıtıcılara kadar temel ihtiyaç malzemeleri ulaşmaya devam ediyor.

Başkan Sandal çalışmalara ilişkin, “İlk günden itibaren depremzedelerimizin yanındayız. Bu acıyı iyi biliyoruz ve iki yıl önce Bayraklı’da olduğu gibi yine büyük dayanışma örneğiyle bu zor günlerin üstesinden gelmek için çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda büyük afet sonrası ilçemize gelen deprem mağduru yurttaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve bu zorlu süreci birlikte atlatmak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.