Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında soğukta kalan ve beslenme konusunda sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarına desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçenin birçok noktasında mama ve su dağıtımı yapan ekipler, belediye parklarına yerleştirilen kedi evlerinin sayısının da artacağını belirtti. Başkan Sandal, “Özellikle soğuk havalarda hayatı paylaştığımız can dostlarımızı unutmayalım. Onlara sahip çıkalım” dedi.

İlçe genelinde barınma ve beslenme sorunları yaşayan sahipsiz kedilerin sorununa çözüm üreterek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan modern kedi evlerini belediyenin sorumluluk alanı içinde bulunan parklara yerleştirmeye devam Bayraklı Belediyesi, soğuk havalarda can dostlara desteklerini artırdı.

KEDİ EVLERİNİN SAYISI 50’YE YÜKSELİYOR

Özellikle sıcak yuva ve mama bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan ekipler, ilçenin işlek noktalarına ve kedi evlerine mama-su takviyesi yapıyor. Bu kapsamda yeni yıl ile birlikte parklara yerleştirilmeye başlanan modern kedi evlerinin sayısının da Başkan Sandal’ın talimatıyla 30’dan 50’ye çıkacağı belirtildi. Ekipler, kış aylarında vatandaşları daha fazla duyarlı olmaya davet etti. Sokak hayvanlarına poliklinik, kısırlaştırma, aşı ve çip takma gibi hizmetler veren Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları hayvanseverler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

CAN DOSTLARA HEPİMİZ SAHİP ÇIKALIM

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Sokakta sahipsiz dolaşarak yemek ve su bulmakta zorlanan can dostlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılığı da bizi memnun ediyor. Hayatı paylaştığımız can dostlarımıza özellikle kış aylarında daha fazla destek olmalı ve toplum olarak sahip çıkmalıyız” dedi.