Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın nişanlısı Ayça Dursun’la tatil yaptığı otelin bir gecelik konaklama bedelinin 9 bin liradan fazla olması tartışma yarattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın nişanlısı Ayça Dursun’la Bodrum’da yaptığı tatilde çektirdiği fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması tartışma yarattı. Dursun’un sosyal paylaşımında Kocaman’la birlikte tatil yaptığı turistik tesisi etiketlemesi ve tesisin bir gecelik konaklama bedelinin 9 bin liradan fazla olması tartışmaların odak noktası oldu. HSK tarafından 2017’de atandığı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevine halen devam eden Kocaman, geçen Temmuz’da memleketi Çaycuma’da nişanlandı. Çaycuma’da yaşayan inşaat mühendisi Ayça Dursun’la evlilik yolunda ilk adımı atan Kocaman, bir süre önce nişanlısıyla birlikte Bodrum’da tatil yaptı.

BİR GECELİK KONAKLAMA 9 BİN 300 LİRA

Kocaman’ın nişanlısı Dursun, tatille ilgili fotoğrafları, konakladıkları tesisi etiketleyerek twitter’da paylaştı. Bu paylaşımın ardından 12 Eylül günü twitter’de AKP çocukları adlı bir hesaptan fotoğraf yayımlanarak eleştirel yorum yapıldı. Aynı hesaptan yapılan paylaşımda devletin savcılara verdiği maaş miktarıyla ilgili soru yer aldı. Ayrıca, Kocaman’ın Dursun’la kaldığı turistik tesisin bir gecelik konaklama bedelinin 9 bin 300 lira olmasına da dikkat çekildi.

ÇANTASI 16 BİN LİRA

Bu paylaşıma yorum yapan başka bir hesaptan ise, Dursun’un fotoğrafında yer alan omuz çantasının fiyatının yaklaşık 16 bin lira olduğunu açıklandı. Söz konusu paylaşıma yönelik yapılan bazı yorumlarda ise Kocaman ve Dursun’a destek verildiği görüldü. Kocaman ve Dursun çifti, bu hafta sonu Ankara’daki düğünle dünya evine girecek.