Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından ücretsiz olarak düzenlenen “Ankara Yaz Şenlikleri ve Yaz Konserleri” kapsamında, Yenimahalle Vedat Dalokay Parkı’nda Cem Adrian; Beypazarı’nda ise Sevcan Orhan sevenleriyle buluştu. 

Belediye’nin Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Vedat Dalokay Parkı’nda Cem Adrian’ı sevenleriyle bir araya getirdi. Kendi şarkılarının yanı sıra türkülere getirdiği özgün yorumlarla da tanınan Adrian, “Ankara’yı çok özlemiştim uzun zamandır gelemiyordum. Size çok teşekkürler ki şu an buradayım. Bizi o kadar güzel karşıladınız ki bunun karşılığını tam anlamıyla vereceğim hepinize söz veriyorum harika bir gece olacak. Hoş geldiniz” diye konuştu.  ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden de canlı olarak yayınlanan konser izlenme rekoru kırdı.  

Beypazarı’nda sahne alan sanatçı Sevcan Orhan ise söylediği türkülerle dinleyenlerden beğeni topladı. Beypazarı’nda olmaktan ve konser vermekten memnun olduğunu söyleyen Orhan, “Beypazarı’nda olmak benim için çok büyük bir keyif. ABB’ye ve Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Çünkü o kültür ve sanata çok kıymet veren bir insan bu anlamda müzisyenlere çok değer veriyor. Beypazarlılar ile buluşmak benim için çok büyük bir keyif çok teşekkür ederim. Başkanımız başta olmak üzere tüm ekibine de teşekkür ediyorum” dedi.  

Ankara Kent Orkestrası’nın sahne aldığı Beypazarı’nda ve Yenimahalle’de çocukların aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirmesi için panayır alanları da kuruldu. Kukla oyunundan palyaçolara, yüz boyama etkinliğinden yarışmalara kadar birçok etkinliğin düzenlendiği panayır alanlarına çocuklar ve aileleri ilgi gösterdi.  

Açık hava konserlerini dinlemeye gelen Başkentliler, memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi: 

“-Zeynep Türkmen: Çok mutluyum ücretsiz olduğu için geçenlerde para verip gitmiştim. Mansur Başkan’a çok teşekkür ederim.

-Safa Eren Taşdemir: Kahramanmaraş’tan Ankara’ya sınava geldim ve başarılı oldum. Bunu kutlamak için geldim. Daha önce Ankara’da bulunmamıştım ama gerçekten çok sevindik. Özellikle konserin ücretsiz olması bizi daha çok sevindirdi. ABB’ye çok teşekkür ederiz. 

-Hilal Uyar: Bence güzel bir organizasyon çünkü gençlere hitap ediyor ve toplum olarak enerjisini yükseltiyor herkesin ve daha mutlu oluyor. Gayet güzel. 

-İsmail Şimşek: 22 yıldır Batıkent’te oturuyorum. Mansur Başkanımıza teşekkür ediyoruz böylesi güzel konserler düzenliyor. 7’den 70’e herkes gelip izliyor. Vedat Dalokay Parkı Mansur Başkan gelene kadar atıl durumdaydı, çürümeye yüz tutmuştu etkinliklerle yeniden canlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Sık sık konserler oluyor, gelip izliyoruz. 

-Ahmet Kızılay: Yozgat’ta ikamet ediyoruz ve bugün buraya misafir olarak geldik. İşim gereği haftanın 3-4 gününde Ankara ‘da bulunuyorum. Ama her geldiğimizde şunu bütün samimiyetimle söylüyorum ki ABB’nin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz. Her geçen gün gözle görülür değişiklikler meydana geliyor. Özellikle trafik eskiden çok kötüydü. Fakat son bir buçuk yılda daha da çözüldü dışarıdan birisi olarak gözlemleyebiliyoruz. ABB’nin bugün yapmış olduğu bu etkinlik bizim içinde bir sürpriz oldu. Katılmak ve misafir olmak istedik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

-Dilhan Bayraktar Alpay: Mansur Başkanımıza bu konser için çok çok teşekkür ediyorum. Şehrimize en güzel sanatçıları getirip, bize bu imkanları tanıdığı için kendisine minnettarım.  

-Berna Karagöz: Çok mutluyuz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz bizi böyle bir konser etkinliğiyle buluşturduğu için. Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz Başkanımızı çok seviyoruz. 

-Arzu Karasu: Beypazarı’nda kurulan panayıra çocuğumu getirdim. Gayet eğlendi, ücretsiz olduğu için daha cazip geldi. Güzel bir etkinlik teşekkür ederim.

-Cemile Kurban: Beypazarı’nda oturuyorum. Panayıra çocuğumu getirdim Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz. Memnun olduk.

-Çiğdem Temiz: Konserden çok memnun kaldık. Panayır da çocuklarımız için çok güzel oldu. Mansur Başkanımıza teşekkür ederiz.”