Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, sömestir tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak sinema bileti hediye etti. 

İlçeye kazandırılan Flora Plaza Sinema Salonlarında, 23 Ocak ile 3 Şubat arasında film gösterimleri tüm öğrencilere ücretsiz olacak. Çocuklar isterlerse tek başına isterlerse aileleriyle birlikte istedikleri sinema filmini izleyecek, film keyfine ücretsiz olarak mısır ve su eşlik edecek.

Başkan Turgay Genç hizmete ilişkin, “Geçtiğimiz yıllarda zorlu bir pandemi dönemi atlayan öğrencilerimiz bu tür etkinliklere hasret kalmışlardı. Bizde ilçemize kazandırdığımız sinema salonlarında onlara tatil boyunca film izleme imkanı sağlamıştık. Bu çocuklarımızın çok hoşuna gitti ve biz de yine onlara sömestr tatili boyunca istedikleri filmi izlemeleri için bu geleneği sürdürmeye karar verdik. Bazen yalnız gelemedikleri için bu sefer ailelerimizde çocuklarıyla birlikte girip film izleyebilecekler. Yine film izledikleri sürede küçük ikramlarla öğrencilerimizi sevindireceğiz” diye konuştu.