TİP Hatay Milletvekili Barış Atay'a saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Saldıranların kimliklerinin belirlendiği, bir kişinin gözaltına alındığı ileri sürüldü.

TİP Hatay Milletvekili Barış Atay'ın İstanbul Kadıköy'de saldırıya uğraması sonrasında yapılan incelemeler neticesinde saldırganların kimlikleri belirlendiği öne sürüldü. Saldırganların 4 kişi olduğu, 3'ünün uyuşturucu bağımlısı, 1'inin Kadıköy'de bir mekanda bodyguard olarak çalıştığı iddia edildi. İddiaya göre, Atay'ın Kadıköy'de uğradığı saldırının faillerinden 1'i yakalandı ve gözaltına alındı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’ın uğradığı saldırıyla ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı.   Halk TV’den Can Bursalı’nın haberine göre, güvenlik kamerası kayıtlarında Atay’ın darp edildiği ve sokağın köşesinde bekleyen bir kişinin saldırıyı cep telefonuyla kaydettiği görülüyor. Dört saldırgan, Barış Atay’ı darp ettikten sonra ayrı yönlere kaçışıyor. Saldırının yaşandığı yerin tam önündeki iş yerinin güvenlik kamerasının bozuk olduğu iddia edildi. MOBESE kamerasının olmadığı sokakta yaşanan saldırıyı gören bir kameranın ise, olaydan bir gün önce fişinin çekildiği belirtiliyor.