SMA hastası Fevziye bebek için ücretsiz olarak sahnelenen oyunda, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga başroldeydi. Başkan Gaga, oyunun ardından, “Biz farklılık değil, farkındalık yaratmak adına sahnedeydik. Amacımız daha önce SMA hastası birçok yavrumuza nasıl el birliğiyle yardımcı olabildiysek, Fevziye bebek için de ne gerekiyorsa yapmak ve onu hayata tutundurmak için destek olmak” dedi. 

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ise Balya Belediyesi Tiyatro Topluluğu’na ve Gaga’ya teşekkür ederek, şunları söyledi:

“SMA hastalığı ile mücadele eden, Bandırmalı hemşehrimiz, yavrumuz Fevziye’ye hep birlikte umut olacak, inşallah çare olacağız. Fevziye bebeğin hayat mücadelesinde bizlere uzattığı minik ellerini avuçlarımıza alarak sımsıkı sarıyoruz. Büyük Bandırma ailesi olarak kamu kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, Belediyemiz ve tüm vatandaşlarımızla yavrumuza sahip çıkacağız. Bu anlamlı akşamda Fevziye’miz için sahneledikleri oyun için Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga ve tiyatro ekibine, minik bir hayata umut olan elbette siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.”