İstanbul Pendik'te içinde hamile kadının bulunduğu araca saldıran, aracın üstüne çıkıp aynalarını kıran Seydioğlu Baklava'nın sahibi baklavacı kardeşlerin cezası belli oldu. Baklavacı kardeşlere toplamda 5'er yıl hapis cezası verildi.

Pendik'te hamile kadın ve eşinin içinde bulunduğu araca saldıran baklavacı kardeşler Hasan ve Hüseyin Sel, "Hürriyeti tahdit" suçundan 4'er yıl 2'şer ay, "Ulaşım araçlarının kaçırılması veya alıkonulması" suçundan da 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldılar.

BAKLAVACI KARDEŞLERE YOĞUN TEPKİ GELMİŞTİ

Pendik'te hamile kadın ve eşinin içinde bulunduğu araca saldıran baklavacı kardeşler hakkında karar çıktı. Kardeşler Hasan ve Hüseyin Sel, "Hürriyeti tahdit" suçundan 4'er yıl 2'şer ay, "Ulaşım araçlarının kaçırılması veya alıkonulması" suçundan da 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldılar. https://www.youtube.com/watch?v=E_sRip9Oqcc Olayın yaşanmasının ardından baklavacı kardeşlere kamuoyundan yoğun tepki gelmişti ve Seydioğlu baklava dükkanları için boykot çağrısı yapılmıştı. Olayın geçmişini ve gelişimini takip edebileceğiniz zincirimiz için tıklayınız: https://twitter.com/dokuz8haber/status/1147867132266459136