8 yaşından itibaren babası olan Yücel Koç isimli erkeğin sistematik istismarına maruz bırakılan 17 yaşındaki Tuana Koç, failin dün görülen son duruşmasında serbest bırakılmasının ardından kamuoyuna seslenerek yardım çağrısında bulundu.

8 yaşından itibaren babası olan Yücel Koç isimli erkeğin sistematik istismarına maruz bırakılan 17 yaşındaki Tuana Koç, failin dün görülen son duruşmasında serbest bırakılmasının ardından kamuoyuna seslenerek yardım çağrısında bulundu. Fail Yücel Koç’un tehditleri nedeniyle maruz kaldığı istismarı kimseyle paylaşamadığını ifade eden 17 yaşındaki Tuana Koç, yaşadıklarını annesi ile paylaştığında annesi ile kendisine şiddet uygulayarak bulundukları evden ayrılmalarına engel olduğunu belirtti.

"SESİME SES OLUN" ÇAĞRISI

Fail Yücel Koç’un annesi ve kardeşine de sistematik şiddet uyguladığını paylaşan Tuana Koç, 2 yıldır failden ayrı yaşadıklarını ve sürekli kendilerini tehdit ettiğini aktarırken, dün mahkemelerinin son duruşmasının görüldüğünü ve failin serbest bırakıldığını kaydetti. Tuana Koç, "17 yaşındayım bu yaşadıklarımı hak etmedim, gücüm tükeniyor artık kaldıramıyorum çoğu şeyi, sesime ses olun" sözleriyle yardım çağrısında bulundu.

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI: YÜCEL KOÇ TUTUKLANSIN

Sosyal medyada durumun büyük bir tepki almasının ardından "#YücelKoçTutuklansın" etiketi ile kampanya başlatıldı ve etiket ilk sıraya yükseldi.