Türk tiyatrosunun usta sanatçısı Müjdat Gezen'in yazdığı ve kızı Elif Gezen ile birlikte oynadığı ‘Baba Kız' isimli tiyatro oyunu, Marmaris Amfi Tiyatro'da sanatseverlerle buluştu. Gezen’in kızıyla olan anıları ve şiirlerinin oyunlaştırıldığı, ‘Baba Kız' adlı tiyatro oyununa Marmarisli sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Oyunu Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da izledi.

Müjdat Gezen ve kızı oyun öncesi İçmeler'de yanan ormanlık alana fidan dikti. Yanan alanları inceleyen sanatçı, fidanların can suyunu verirken gözyaşlarını tutamadı. Oyun sırasında da hislerini anlatan Gezen, “O yanan yerleri görünce, ağaçları görünce yüreğim dağlandı. Kızımla birlikte 2 fidan diktik. Ben o fidanların büyüdüğünü göremem ama eminim ki Marmaris’le büyüyecekler. Bu güzel kent yine yemyeşil olacak” dedi.

Şarkılarla ve şiirlerle anılarını anlatan baba kız, oyunda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kutladı. Seyirciler de ellerinde bayraklarla Onuncu Yıl Marşı’na eşlik etti. Oyunun ardından Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, usta oyuncu Müjdat Gezen ve kızı Elif Gezen'e oyun için teşekkür ederek fidan dikim plaketi takdim etti.