Fuarda, Ayvalık Belediyesi ile S.S. Ayvalık Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin Üretim Mutfağı’nın ürünleri Salon A hol, A 108 numaralı stantta katılımcılarla buluşacak. 

Belediye Başkanı Mesut Ergin, İzmir’de turizm fuarına yeniden katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Doğası, tarihi dokusu, kültürel varlıkları, gastronomisinin yanı sıra dünyaca ünlü zeytin ve zeytinyağı ile Türkiye’nin en yoğun turizm merkezlerinden biri olan Ayvalık’ı hak ettiği marka değerine ulaştırıyoruz. Ayvalık’ta her yıl Kuzey Ege’de milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlıyoruz. bu yıl yeniden katılacağımız fuara son derece iddialı olarak hazırlandık. Salon A hol, A 108 no’lu stantta olmak istediğiniz yerde sizleri de Ayvalık’ı yaşamaya bekliyoruz. Esas büyük amacımız yaz aylarında kısa süren turizm sezonunu 12 aya yayabilmek. Özellikle mimari yapı, gurme, destinasyon, zeytin ve zeytinyağı konusundaki algıda seçiciliği de ortaya çıkarmak en önemli gayelerimizden birisi olacaktır.”