Haber: Tunay Aktaş

Manisa İyi Parti il Binası’nda yaptığı açıklamada Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi, “Bu sabah İyi Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırıyı yapanlar iyi bilmelidir ki bizi asla korkutamazlar. İyi Parti tüm kararlılığıyla iktidara yürümektedir. Saldırıdan önce ortak yayında Genel Başkanımız Merak Akşener’i hedef gösteren, tehdit dilini kutuplaştırmayı düstur edinmiş olan zihniyeti 14 Mayıs’ta sandığa gömeceğiz.

İyi Partililer olarak 2018’de genel başkanımızın evine saldırdılar, sabrettik. 2021’de Rize ziyareti sonrası genel başkanımıza hitaben ‘daha neler olacak neler. Bunlar daha iyi günler’ tehditleri savruldu, sabrettik. Çünkü biz ayrışmayı kabul etmiyoruz. Biz demokrasi diyoruz, özgürlük diyoruz, liyakat diyoruz. En önemlisi de biz vatan diyoruz, millet diyoruz.

Bu sabrımız gelecek güzel günlere olan inancımızdandır. Ancak herkes iyi bilmelidir ki Genel Başkanımız Meral Akşener’in arkasında İyi Parti’ye gönül vermiş milyonlar var. Sonuna kadar arkasındayız. 14 Mayıs’ta sandıkta cevabını vereceğiz” dedi.