Tokat’ta S.T., isimli kadın, Ayhan Bengi isimli erkek tarafından kaçırıldı. Bengi’nin 2 gün boyunca alıkoyduğu S.T., Bengi tarafından feci şekilde darp edildi. Bugün çıkarıldığı mahkemece hakkında tutuklu yargılama kararı verilen Bengi’nin serbest bırakılmamasını talep eden S.T., “İçeri girsem de buradan çıkınca seni öldüreceğim diyor. Sonumun öldürülen diğer kadınlar gibi olmasını istemiyorum” dedi.

16 Ağustos Pazartesi günü Tokat’ın Turhal ilçesinde meydana gelen olayda, 31 yaşındaki Ayhan Bengi bir süre önce ayrıldığı 22 yaşındaki S.T., ile görüşmek istedi. Görüşme talebi reddedilen Bengi, ısrar ve tehditlerini sürdürünce, S.T., görüşmeyi kabul etti. Bengi, barışma talebini reddeden S.T.'yi feci şekilde darp etti. Bir süre sonra baygınlık geçiren S.T., Ayhan Bengi tarafından kaçırıldı.

TEHDİT VE ŞANTAJLA İFADE VERDİRDİ

Ailesinin S.T.'ye ulaşma çabaları üzerine kadını yine darp ve tehditle Tokat’ın Zile ilçesinde bulunan bir karakola götüren Ayhan Bengi, ‘S.T.'nin kendi isteğiyle yanında olduğuna ilişkin ifade verdi. S.T., burada da Bengi’nin ailesine ve kendisine zarar vereceği korkusuyla söz konusu ifadeyi doğruladı.

S.T.'yi yeniden Turhal’a götüren Ayhan Bengi, zorla alıkoyduğu kadına yönelik darp ve tehditlere devam etti. 18 Ağustos Çarşamba günü alıkonulduğu evden kaçmayı başaran S.T., ailesinin yanına döndü.

Ailesinin yanına döndükten sonra hastaneden darp raporu alan ve Ayhan Bengi’den şikayetçi olan S.T., serbest bırakılması durumunda Bengi’nin kendisine zarar vereceğini söyledi. Kamuoyunun sesini duymasını ve Bengi’nin tutuklanmasını talep eden S.T., "Sesimin duyulmasını istiyorum. İçeri girsem de ‘çıkınca seni öldürürüm’ diyor. Sonumun diğer kadınlar gibi olmasını istemiyorum. Lütfen yardım edin" diye konuştu.

TUTUKLU YARGILANACAK

Gözaltına alınmasının ardından mahkemeye çıkarılan Ayhan Bengi hakkında tutuklu yargılama kararı verildi.