Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMM0) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Alkan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Oda çalışmaları hakkında konuklarından bilgi alan Başkan Fethi Yaşar, şöyle konuştu:

“Muhasebeci ve mali müşavirler, meslek grubu olarak onurlu olduğu kadar meşakkatli iş yapıyor. Siz görevinizi ne kadar doğru yaparsanız Türkiye’nin geleceği de o kadar aydınlık olacaktır. Çünkü torunlarımıza, çocuklarımıza kendi kaynaklarıyla ayakta durabilen bir Türkiye bırakmalıyız. Bugün içinde bulunduğumuz ekonomik koşulları dikkate alındığında hem özel sektör hem de kamu açısından adil bir vergi sisteminin önemi ortaya çıkıyor. Üretim arttırılmalı, az kazanandan az, çok kazanandan çok olacak şekilde vergi adaletini de sağlamalıyız.  Türkiye büyük bir devlet, büyük bir ekonomi. Yeter ki kaynaklarımız doğru şekilde kullanılsın. Özel sektör devlete ve kamuya olan yükümlülüklerini yerine getirsin, devlet de bu vergileri adil bir şekilde toplayarak milletimize hizmet etsin.” 

BAŞKAN YAŞAR’A  TEŞEKKÜR

Bugüne kadar ASMMMO’ya ve 33’üncü kuruluş yıl dönümü etkinliklerine verdiği destekten dolayı Yaşar’a teşekkür eden Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMM0) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Alkan ise şunları söyledi:

“Odamızın 33’üncü yılını hep beraber kutladık. Bundan 33 yıl evvel kısıtlı imkanlar ve büyük bir özveri ile mesleğimizin ve meslektaşlarımızın dertlerini dert edinen, daha iyi bir meslek ve daha iyi bir mesleki gelecek kurmak için örgütlenme kararı alan, o ilk adımı atan, bugün aramızda olan, olmayan bütün başkan ve yöneticilerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Ankara meslek odamızın şu anda aktif üye sayısı 15 bin civarında. Geride bıraktığımız 33 yıl içinde bize miras bırakılan iradeyi daha sağlam kılmak, odamızın ve örgütlenmenin hayati önemini her geçen gün daha da görünür kılmak, devraldığımız mirası gelecek nesillere aktarırken daha değerli ve vazgeçilmez kılmak için gece gündüz görevimizin başındayız. Bu bilinç ve sorumlulukla büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere açtıkları ve bizlere emanet ettikleri aydınlık yolda yürümeye devam edeceğiz.”