Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum" diyerek aşı karşıtı açıklamalarda bulunan şarkıcı Yıldız Tilbe, fikrini değiştirerek ilk doz aşısını oldu.

"ÖLÜRSEM ÖLÜRÜM" DEMİŞTİ

Aşı yaptırmadığı için Yıldız Tilbe'nin 18 Eylül'de Kıbrıs'taki bir otelde vereceği konserin de iptal edildiği ileri sürüldü. Sık sık Koronavirüs aşısı karşıtı açıklamalar yapan Tilbe, "Korumayan aşıyı niye olayım? Ölürsem ölürüm, kalırsam yine öleceğim bir gün" diyen şarkıcı, gerekirse konserlerini iptal edeceğini de söylemişti.

İLK DOZ AŞISINI OLDU

Yıldız Tilbe'nin bu açıklamalarından sonra 18 Eylül'de vereceği Kıbrıs konseri iptal edildi. 6 Eylül itibarıyla seyahate çıkmak, sinema, tiyatro ve konserlere gitmek için aşı kartı ya da PCR testi istenmeye başlanınca Yıldız Tilbe fikir değiştirdi, önceki gün ilk doz aşısını oldu. 

AŞIYI YALANDI, PAZARTESİ KONSERİ VAR

Yıldız Tilbe "aşı olduğu yönündeki haberler" üzerine Twitter hesabından "aşı olmadığını, olmayacağını" duyurdu. Ünlü sanatçının 13 Eylül 2021 Pazartesi akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konseri bulunuyor. Halen bilet satışları yapılan ve iptal edilmeyen konseri verebilmesi için "aşıya da, PCR testine de karşı olduğunu" açıklayan Yıldız Tilbe'nin aşı olması ya da PCR testi vermesi gerekiyor.