Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Demre ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek yatırım ve hizmetleri anlattı, görüş ve önerileri dinledi. 

Demre Atatürk Parkı Belediye Sosyal Tesisi’nde muhtarlarla kahvaltı yapan Başkan Böcek, daha sonra muhtarlarla Belediye’nin Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı yaptı. Demre muhtar buluşmasına Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner ve ilçede görev yapan muhtarlar katıldı. Böcek, muhtarlara ilçede yapılan yatırım ve hizmetleri anlatarak, görüş ve önerileri dinledi. 

Başkan Böcek, Millet İttifakı olarak Gazipaşa’dan, Kaş’a kadar 913 mahallenin muhtarıyla ve sivil toplum örgütleriyle birlikte Antalya’yı yönetmeye devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“GÜNÜ VE DÖNEMİ KURTARMAK İÇİN PROJELER YAPMADIK”

“Ben sen yok, biz varız, biz birlikte yaparız diyerek yola çıktığımız günlerde bir taraftan hesabımızı kitabımızı yaptık. Önceki dönemi de kötülemeden Antalya için çalıştık. Bugüne kadar Demre için çivi çakan herkesten Allah razı olsun dedik ve yolumuza devam ettik. Günü ve dönemi kurtarmak için projeler yapmadık. Hep gelecekle ilgili yapılabilecekleri yaptık. Şimdi inşallah Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında 14 Mayıs’ta seçimlerimiz var. Herkes aklı selim davranacaktır. Hepimizin daha özgür, daha aydınlık, daha mutlu, huzurlu, üreticimizin, esnafımızın, turizmcimizin, kadınlarımızın yüzünün güldüğü, gençlerimizin geleceğe umutla baktığı güzel günler umut ediyoruz. O zaman bizi kimse tutamaz.”

5 MAHALLEYİ KAPSAYAN KANALİZASYON ŞEBEKESİ DÖŞENECEK 

Böcek buluşmada, Demre’ye yapılan yatırım ve hizmetleri de anlattı. Antalya Su ve Atıksu (ASAT) Genel Müdürlüğü olarak, ilçede nüfusu her geçen gün artan beş mahalleyi kapsayan bir kanalizasyon çalışması başlattıklarını aktaran Böcek, “Hükümet Konağı, Adliye Binası, okullar ve evlerin bulunduğu bölgeye yaklaşık 12 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek. Bu çalışmayla Demre ilçe merkezinin yaklaşık yüzde 90'ı kanalizasyon şebekesine kavuşmuş olacak” dedi.

Böcek’i bir kez daha Demre’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ise Böcek’e teşekkür ederek, ilçeyi tarım ve turizmde dünyaya daha iyi pazarlamak gayreti içerisinde olduklarını söyledi.