Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için bugün başlattığı “Yemek Ver” kampanyası yoğun ilgi gördü. Kampanyanın ilk saatinde 620 bin liralık destek geldi, sipariş verilen paket sayısı ise 10 bin adedi buldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, ABB’nin başkentteki depremzedeler için bugün başlattığı ‘Yemek Ver’ kampanyasına ilk 1 saatte 620 bin Türk lirası destek geldiğini ve sipariş verilen paket sayısının 10 bin adedi bulduğunu duyurdu. 

Kahramanmaraş 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere tüm birimleri ve ekipleriyle destek olan ABB, yeni bir yardım kampanyası için harekete geçti. Başkentteki depremzedeler için bugün başlatılan ‘Yemek Ver’ kampanyasına gösterilen ilgiyi, ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, sosyal medya hesabından şu paylaşımla duyurdu:  

“Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara'daki depremzedeler için başlattığı sıcak yemek ve kahvaltı kampanyasına 1 saatte 620.000 TL destek geldi. Sipariş verilen paket sayısı ise 10 bin adedi buldu. Yaralarımızı birlikte saracağız.”