ABB, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sevilen sanatçıları Başkent’te ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda dün, Koray Avcı Gençlik Parkı'nda, Gülşen Kutlu ise Güdül'de sevenleriyle bir araya geldi. 

Gençlik Parkı’nda yeniden konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Koray Avcı, “Ankara’da, memleketimde insanlarla birlikte şarkı söylemek de benim için büyük bir sevinç. Sanatçı arkadaşlarımızı Ankaralılarla buluşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Mansur Yavaş’a teşekkür ederim. Bu etkinlikler devam etsin” dedi. 

Konser alanında ünlü sanatçının şarkılarına eşlik eden Başkentliler ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

İlayda Tekeş: Bu konserleri düzenlediği için başkanımız Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz. Eğlenmeye geldik. Söylediği gibi, üniversite Ankara’da okunur, biz de Ankara’yı tercih ettik.

Sezer Tekbaş: Etkinlikler mükemmel. Hepimiz mutluyuz. Mansur Yavaş’a teşekkür ederiz.

Zeynep Aslan: Hayatımda geldiğim ikinci konser. Koray Avcı’yı severek dinliyoruz. Çok heyecanlıyım. Mansur Yavaş’ın bizleri ünlülerle buluşturması gerçekten çok güzel. Teşekkür ediyorum.

Devrim Taştemur: Büyükşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu etkinlikleri çok güzel buluyorum. İlk defa halkına değer veren bir başkan görüyoruz. Koray Avcı’yı ve Mansur Başkan'ı, Büyükşehir Belediyesi'ni seviyoruz.

Hilal Cengiz: Mansur Başkan’ın yaptığı her şeyi çok beğeniyoruz. Konserler de harika.

Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri kapsamında her hafta merkez ve çevre ilçelerde düzenlenen panayır ve konserlerin bu haftaki adresi ise Güdül oldu. ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikler kapsamında çocuklar için panayır kurulurken sevilen sanatçı Gülşen Kutlu da söylediği türkülerle beğeni topladı. Güdül’de olmaktan ve konser vermekten memnun olduğunu söyleyen Kutlu, “Yaz Şenlikleri kapsamında Güdül’deyiz. Emek veren herkese ve Güdül’e davet ettiği için Mansur Başkan’a da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güdüllüler ise düzenlenen panayır ve konserden duydukları mutluluğu şöyle anlattı:

Zerrin Sağarlı: Yaptığı bu etkinliklerden dolayı başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ediyoruz. Sosyal faaliyeti olmayan bir ilçemiz olan Güdül’ün de buna ihtiyacı vardı. Bu etkinlik hem çocukları ve gençleri hem de bizleri çok memnun etti.

Ergenekon Tuğruloğlu: Yaz şenliklerini çok olumlu buluyorum. Çocuğum da panayırdaki oyuncaklara bindi, çok mutlu oldu. Mansur Başkan'a teşekkür ediyoruz. Gülşen Kutlu’yu da severek dinliyoruz.

Sudenaz Bulut: Burası küçük bir yer. Panayır çok güzel, farklılık oldu. Ara sıra böyle etkinlikler olunca güzel oluyor.