ABB’nin Başkentlilerin sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek çözümler üretmek ve kentin yönetimi konusunda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği “Muhtarlar Müzakere Ediyor” programına devam ediyor. Bu yıl, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı’nın 16’ncısını düzenlediği programın konuğu Haymanalı muhtarlar oldu. Programda; muhtarlar sorunlarını ve taleplerini Büyükşehir Belediyesi’nin her biriminden toplantıya katılan yetkililere iletti.

Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, şunları söyledi:

“Burada hep birlikte mahallelerimizle alakalı sorunları dinlemek için belediyemizin tüm birimleriyle yanınızdayız. Yaşanan ufak tefek sorunları çözmek için buradayız. Sizi dinlemeye geldik. Sayın Başkan’ımız Mansur Yavaş’ın da en çok önem verdiği konulardan biri. Sizlere çok değer veriyoruz.”

YAVAŞ’TAN MUHTARLARA SÜRPRİZ TELEFON

Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürlüğü, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı yetkilileri ile bir araya gelen muhtarlar, mahallelerinin kronikleşen sorunlarını masaya yatırdı. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın görüntülü arama yaparak Haymanalı muhtarlara sürpriz yaptığı “Muhtarlar Müzakere Ediyor” programında; sokak hayvanlarından yeşil alanlara, kaldırımdan asfalta kadar birçok konu görüşüldü.