İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr, "Bahar Fırsatları" kampanyasında elektronik, ofis, spor, ev yaşamı gibi kategorilerin yanı sıra giyim kategorisinde de indirimler sunmaya devam ediyor.

Amazon Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Amazon.com.tr'nin "Bahar Fırsatları" kampanyasında sunulan fırsatlardan 10 Nisan'a kadar faydalanılabilecek.

Bu kampanyada sadece ev elektronik, ofis, ev yaşamı ürünleri, spor, kişisel bakım gibi kategorilerdeki ürünler için değil, aynı zamanda en moda markaların giyim ürünlerinde de cazip indirimler sunuluyor.

Amazon.com.tr, kampanya boyunca müşterilerine, aralarında Camper, Under Armour, Puma gibi markaların bulunduğu binlerce giyim ürününde avantajların yanı sıra günlük ve saatlik özel tekliflerle de indirimler sunmaya devam ediyor.

Amazon Prime üyeleri ise "Bahar Fırsatları" döneminde de ücretsiz teslimat avantajından faydalanabilecek. Ayda sadece 7,90 TL'ye minimum sepet tutarı olmaksızın aynı gün, ertesi gün, iki günde teslimat ve randevulu teslimat seçenekleriyle ücretsiz ve hızlı teslimat seçenekleri sunan Amazon Prime'a hemen üye olmak ve üyelik ayrıcalıklarını 30 gün ücretsiz denemek için Amazon.com.tr/prime adresi ziyaret edilebiliyor.

Bahar Fırsatları kampanyası boyunca binlerce üründe sunulacak tüm indirimlere Amazon.com.tr/baharfirsatlari web sayfası ve Amazon mobil uygulaması üzerinden ulaşılabilecek.