İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr’nin birçok kategoride avantajlar sunduğu "Bahar Fırsatları" kampanyasında elektronik, kablosuz ve ofis ürünlerinde de kaçırılmayacak fırsatlar tüketicileri bekliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 10 Nisan'a kadar aralarında Philips, Xiaomi, Samsung, HyperX, Sony, HP ve Lenovo’nun bulunduğu popüler markaların ürünleri, günlük ve saatlik özel tekliflerin yanı sıra indirimli fırsatlarla Amazon müşterileriyle buluşuyor.

Ayrıca tüketiciler kulaklık, fare, klavye ve powerbank gibi ürünlerin kablosuz modellerine de uygun fiyatlarla sahip olabilecek. Ofis kategorisi altında ise kalem, ajanda, mobilya, aydınlatma ve yazıcı gibi ürünler çok uygun fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Teknoloji ürünlerinde HP bilgisayarlar, Samsung monitörler, Sony kameralar, Lenovo bilgisayar, tablet ve aksesuarlar, Logitech ürünleri, Bose kulaklık ve hoparlörlerinde öne çıkan indirimler var.

Ayda sadece 7,90 TL’ye minimum sepet tutarı olmaksızın aynı gün, ertesi gün, iki günde teslimat ve randevulu teslimat seçenekleriyle ücretsiz ve hızlı teslimat seçenekleri sunan Amazon Prime’a hemen üye olmak ve üyelik ayrıcalıklarını 30 gün ücretsiz denemek için Amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edilebiliyor.