İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr'nin 10 Nisan'a kadar devam edecek "Bahar Fırsatları" kampanyası başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amazon.com.tr'nin elektronikten oyuncağa, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok farklı kategoride indirimler sunduğu "Bahar Fırsatları" tüketiciyi bekliyor.

Şirket, kampanya boyunca müşterilerine, aralarında Philips, Tefal, Xiaomi, Samsung, Nike, Under Armour, Sony gibi markaların bulunduğu binlerce üründe kaçırılmayacak avantajların yanı sıra günlük ve saatlik özel tekliflerle de indirimler sunacak.

10 Nisan'da son bulacak kampanya kapsamında sunulan indirimler, elektronikten mutfak aletlerine, müzik enstrümanlarından kişisel bakım ürünlerine kadar çok geniş bir ürün seçkisini kapsayan seçili ürünlerde geçerli olacak.

Amazon.com.tr, Prime üyelerine “Bahar Fırsatları” döneminde ilk 8 gün boyunca indirimlere erken erişim ve özel indirimlerin yanı sıra hızlı ve ücretsiz teslimat ile Amazon’da alışveriş ile eğlencenin en iyilerini sunuyor.

Ayda sadece 7,90 TL’ye minimum sepet tutarı olmaksızın aynı gün, ertesi gün, iki günde teslimat ve randevulu teslimat seçenekleriyle ücretsiz ve hızlı teslimat seçenekleri sunan Amazon Prime’a hemen üye olmak ve üyelik ayrıcalıklarını 30 gün ücretsiz denemek için Amazon.com.tr/prime adresi ziyaret edilebiliyor.

Bahar Fırsatları kampanyası boyunca binlerce üründe sunulacak tüm indirimlere Amazon.com.tr/baharfirsatlari web sayfası ve Amazon mobil uygulaması üzerinden ulaşabiliyor.