Altı siyasi parti genel başkanının sekizinci toplantısı 8 saat sürdü. Liderlerin ortak açıklamasında, “Anayasa değişikliklerinin kodifikasyonu tamamlanmıştır. Altılı Masa olarak, bu çalışmayı 28 Kasım tarihinde kamuoyuyla paylaşma kararı aldık” denildi.

Altılı Masa bileşeni partilerin liderleri, toplantı sonrası sosyal medya hesaplarından, toplantının içeriğine ilişkin mesaj yayınladı.

KILIÇDAROĞLU: DEMOKRASİYE GÜÇ VERMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİĞİMİZ TÜM GENEL BAŞKANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Tarihin bize yüklediği sorumluluk doğrultusunda sürdürdüğümüz, ülkemizi bu buhrandan kurtarmak ve demokrasiye güç vermek için bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sayın Ali Babacan olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın bugün yapılan sekizinci toplantısının ardından sosyal medya hesabında bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Tarihin bize yüklediği sorumluluk doğrultusunda sürdürdüğümüz, ülkemizi bu buhrandan kurtarmak ve demokrasiye güç vermek için bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sayın Ali Babacan olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.”

AKŞENER: ZENGİN VE MUTLU BİR TÜRKİYE HEDEFİYLE BİR ARAYA GELDİĞİMİZ TOPLANTI İÇİN TÜM GENEL BAŞKANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa’nın sekizinci toplantısının ardından, “Demokrasinin, adaletin ve huzurun hâkim olduğu; güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye hedefiyle bir araya geldiğimiz bu değerli toplantı için, başta ev sahibi Sayın Ali Babacan olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Meral Akşener, Altılı Masa’nın bugün yapılan sekizinci toplantısının ardından sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı. Akşener’in mesajı şöyle:

“Demokrasinin, adaletin ve huzurun hâkim olduğu; güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye hedefiyle bir araya geldiğimiz bu değerli toplantı için, başta ev sahibi Sayın Ali Babacan olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.”

BABACAN: EV SAHİPLİĞİNİ YAPTIĞIMIZ LİDERLER ZİRVESİ’Nİ TAMAMLADIK, ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Altılı Masa’nın sekizinci toplantısının ardından, “Ev sahipliğini yaptığımız Liderler Zirvesi’ni tamamladık. Değerli genel başkanlara teşekkür ediyorum. Ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Altılı Masa’nın sekizinci toplantısının ardından, “Ev sahipliğini yaptığımız Liderler Zirvesi’ni tamamladık. Değerli genel başkanlara teşekkür ediyorum. Ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Ali Babacan, Altılı Masa’nın bugün yapılan sekizinci toplantısının ardından sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı. Babacan’ın mesajı şöyle:

“Ev sahipliğini yaptığımız Liderler Zirvesi’ni tamamladık. Değerli genel başkanlara teşekkür ediyorum. Ülkemiz için hayırlı olsun.”

KARAMOLLAOĞLU: MÜREFFEH TÜRKİYE’Yİ, ADALET, LİYAKAT VE İSTİŞARE İLE İNŞA EDECEĞİZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Altılı Masa’nın sekizinci toplantısının ardından, “Kararlıyız. Hep birlikte güçlü ve müreffeh Türkiye’yi; adalet, liyakat ve istişare ile inşa edeceğiz. Milletimiz müsterih olsun; ‘barış ve huzur yurdu bir Türkiye’ mümkün” dedi.

Temel Karamollaoğlu, Altılı Masa’nın bugün yapılan sekizinci toplantısının ardından sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı. Karamollaoğlu’nun mesajı şöyle:

“Kararlıyız. Hep birlikte güçlü ve müreffeh Türkiye’yi; adalet, liyakat ve istişare ile inşa edeceğiz. Milletimiz müsterih olsun; ‘barış ve huzur yurdu bir Türkiye’ mümkün.”

UYSAL: ÖZGÜRLÜKÇÜ VE DEMOKRATİK TÜRKİYE’Yİ İNŞA ETME KARARLILIĞINDA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Altılı Masa’nın sekizinci toplantısının ardından, “Her bir vatandaşımız için temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı, hukuk devletinin tüm kurum ve kurallarıyla hayata geçirildiği, özgürlükçü ve demokratik Türkiye’yi vatandaşlarımızın desteği ile inşa etme kararlılığında çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

DAVUTOĞLU: TÜRKİYE’Yİ BU KARANLIK GÜNLERDEN ÇIKARMAK İÇİN AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Türkiye’yi bu karanlık günlerden çıkarmak için azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Bugünkü 6’lı Masa toplantısına ev sahipliği yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan başta olmak üzere tüm saygı değer genel başkanlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ahmet Davutoğlu, Altılı Masa’nın bugün yapılan sekizinci toplantısının ardından sosyal medya hesabında bir mesaj paylaştı. Davutoğlu’nun mesajı şöyle:

“Türkiye’yi bu karanlık günlerden çıkarmak için azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Bugünkü 6’lı Masa toplantısına ev sahipliği yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan başta olmak üzere tüm saygı değer genel başkanlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Yayımlanan ortak bildiri: https://www.dokuz8haber.net/6li-masanin-toplantisi-sona-erdi-iste-yayimlanan-ortak-bildiri Düzenle