AKP MKYK yedek üyesi Eyüp Gökhan Özekin'in eşi Şerife Özekin, kafe basıp kızıyla kavga eden ve en büyüğü 16 yaşında olan dört çocuğu dövdüğünü itiraf etti.

T24'te yayınlanan habere göre; polis soruşturma kapsamında, savcılığın talimatıyla hem mağdur çocukların hem de çocukları darp eden Şerife Özekin, şoförleri Mehmet Yıldız ve beraberindeki Volkan Kabasakal ile Berk Özekin’in ifadeleri alındı.

'Şüpheli' sıfatıyla ifade veren Özekin, çocukların kendisini tehdit ettiğini idda ederek şunları söyledi:

"Kızım M.’nin darp edildiğini öğrenmem üzerine bahse konu kafeye gittim. Burada kızımın tartıştığı şahısların (çocukların) yanına gittim. Şahıslarla konuşurken masadaki F.T isimli erkek şahıs (15), kalkıp bana müdahale etmek istedi. Bu sırada olay yerine sonradan gelen şoförümüz Mehmet Yıldız bu şahsa vurdu. Ben de beni tehdit etmesinden dolayı Ş.T (16) isimli şahsın saçından çekerek kafasına vurdum.”

'ÇOCUĞA BİRKAÇ YUMRUK ATTIM' 

Şüpheli Mehmet Yıldız ise, ifadesinde 15 yaşındaki F.T isimli çocuğun elinde bıçak gördüğünü iddia ederek şunları anlattı:

“M.’nin babası Eyüp Gökhan Özekin beni arayarak, eşi Şerife Özekin’e ulaşamadığını, kızı M’nin Beysukent’teki bir AVM’de darp edildiğini, oraya giderek kızını almamı istedi. Tek başıma olay yerine gittim. Gittiğimde Şerife Özekin, Berk Özekin ve Volkan Kabasakal’ı gördüm. Beraber olayın taraflarının oturduğu masaya gittik. Şerife Özekin masadaki çocuklarla görüştüğü sırada, masada oturan erkek şahıs ayağa kalktı. Bu şahsın elinde bıçak gördüm. Etraf kalabalıklaşınca kendimize zarar verilmesini önlemek için elinde bıçak olan çocuğa birkaç yumruk attım. Masadaki kızlar olayı büyütmek için ‘adam öldürüyorlar’ diye bağırmaya başladı. Kızları susturmak için onlara da tokat vurdum.”

AK PARTİLİ ARSLAN'IN AİLESİ DE ŞİKAYETÇİ

Şerife Özekin ve yanındakilerin darp ettiği kız çocuklarından birinin AK Parti'nin kurucularından eski milletvekili Mehmet İhsan Arslan’ın torunu, Milletvekili Ali İhsan Arslan’ın yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı. Çocuğun ailesi de müşteki sıfatıyla ve yanındakilerden şikayetçi oldu.