Bülent Arınç, dün katıldığı bir toplantıda AKP'ye yakın gazetecileri eleştirmişti. Arınç, "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. 'Kral çıplak' demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir" ifadelerini kullanmıştı.

"İSMİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ"

Arınç'ın bu sözlerine Mehmet Metiner akşam katıldığı bir canlı yayında cevap verdi: "Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Yeter artık. Arınç'ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olurlarsa olsunlar. Arınç'ın cesareti varsa, o aşağılık lafları edeceğine, buyursun gelsin, karşılıklı konuşalım. En az onun kadar müktesebatımız var. Mücadele tarihimizde, geçmişimizde."

ARINÇ'TAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Bülent Arınç, Mehmet Metiner'in sözlerine kayıtsız kalmadı ve "Kifayetsiz muhteris ve müfteri Metiner, sözüm sana" başlığıyla bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret üç kıkırdaktan müteşekkil. Sanma ki yalan ve iftiralarını dikkate alıp cevap vereceğim. Seni muhatap almak benim için züldür. Ama! Gerektiği zaman hadsize haddini bildirmek, kırk yetime kaftan giydirmekten üstündür."

BAHÇELİ TARAFINI GEÇTİ

Arınç-Metiner arasındaki kavga giderek alevlenirken, Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli de tarafını seçti. Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bahçeli'nin kendisini aradığını ve destek verdiğini söyledi.

Metiner, "Az önce MHP'nin bilge genel başkanı saygıdeğer Devlet Bahçeli aradı. Destek sözleri benim için onurların en büyüğüdür. Kendisine en kalbi şükranlarımı hürmetle arz ederim" ifadelerini kullandı.