Bir yandan Z kuşağını kazanmaktan söz eden, ancak erkene alınan sınav tarihi nedeniyle tepki gösteren öğrencilerin taleplerine kulak tıkayan AKP, tepki gösteren gençleri bilindik suçlamalarla hedef gösterdi: FETÖ Botları

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın gençlerle yaptığı ve YouTube'da yayınlanan video konferansa yönelik on binlerce gencin katıldığı "Dislike/Beğenmeme" hareketi ve "Oy Yok" tepkisi, AKP'li İBB Meclis üyesi Mücahit Birinci'de bilindik reflekslerle karşılandı: FETÖ'cü bunlar.

342 BİN KİŞİ ERDOĞAN'I BEĞENMEDİ #OyYok MESAJI İLK SIRAYA YÜKSELDİ

Kişisel twitter hesabından paylaşımlarda bulunan AKP İBB Meclis Üyesi Mücahit Birinci, YKS öncesi YouTube'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına yönelik 342 bin kişi tarafından dislike (beğenmeme) seçeneği işaretlenerek dile getirilen büyük tepkinin 'FETÖ botları' tarafından yapıldığını öne sürdü. Bu büyük tepkinin ve "Oy Yok" odaklı yorumların hemen sonrasında programın canlı yazışma sistemi devre dışı bırakılmıştı. Ancak #OyYok etiketi gece boyu sosyal medyanın ilk gündemi olmayı başarmıştı.

AKP'Lİ BİRİNCİ'DEN GENÇLERE BOT HESAP MUAMELESİ

AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Mücahit Birinci, kişisel Twitter hesabından şunları yazdı: "Bunlar YouTube'da, Cumhurbaşkanımızın paylaşımına, bot hesaplarla saldırıyorlar. İşleri güçleri manipülasyon, işleri güçleri algı, işleri güçleri sanal hayat. Gerçeklikle bağı kopmuş bunların." Ey Türkiye düşmanlığında birleşenler! O yol yol değil, sonunuz hep hüsran olacak! Cumhurbaşkanımızın YouTube paylaşımına yapılan "dislike" saldırısı, sanmayın ki şahıslar tarafından yapılıyor. Pensilvanya güdümlü yazılımlar ve makineler devrede."