Akhisar Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünde Zafer Turu, Fener Alayı ve DJ performansı düzenliyor. 

Akhisar Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenleyeceği resmi kutlamaların dışında ilk olarak, AkhisaRiders Motosiklet Kulübü Derneği ile birlikte organize ettiği Zafer Turu, saat 20.00’de Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nin önünden başlayacak. Zafer Turu’nun ardından yine Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünden saat 21.00’de Fener Alayı yürüyüşü başlayacak. Fener Alayı’nın bitiş noktası olan Akhisar Belediyesi önünde ise DJ performansı sergilenecek. 

Tüm Akhisarlıları ev ve iş yerlerini bayraklarla donatmaya davet eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, halkı şu cümlelerle 30 Ağustos kutlamalarına davet etti:

“Haydi Akhisar! Büyük Zafer'in 100. yıl coşkusunu hep birlikte yaşayalım. 30 Ağustos Salı günü, ellerimizde Türk bayraklarımız ve meşalelerimizle yürüyoruz. Fener Alayı’nın sonrasında da Akhisar Belediyesi önünde gerçekleşecek DJ performansı ile 100. yıl coşkusunu hep birlikte yaşayacağız.”