Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Çağlak Festivali’nde düzenlenen yarışmalar sona erdi. 30 yıldır devam eden ve 6 kategoride düzenlenen Açık Satranç Turnuvası, 200’ün üzerinde sporcunun katılımı ile iki gün sürdü. 6 kategoride ilk 3’e giren sporculara kupa ve ilk 10’a giren sporculara ise madalyaları verildi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen masa tenisi turnuvası da ilgi gördü. 100’e yakın sporcunun yarıştığı final müsabakalarında başarılı olan sporcular madalya ve kupa ile ödüllendirildi. 

Spor yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini veren Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Türk, Akhisar Belediyesi olarak spor ve sporculara desteklerinin artarak devam edeceğini, spor organizasyonlarının rekabeti artırdığını ve başarılı sporcu yetiştirmek açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

SAHNEDE TEOMAN OLACAK 

Çağlak Festivali etkinlikleri kapsamında konserler de bugün başlayacak. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında düzenlenecek etkinliklerinin ilki bugün saat 20.30’da Teoman konseri ile başlayacak. Konser etkinlikleri 23 Mayıs Salı (yarın) Duman konseri, 24 Mayıs Çarşamba Sefo, 25 Mayıs Perşembe Ziynet Sali ile devam ederken; 26 Mayıs Cuma günü de Edis konseri ile son bulacak.