Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Mahallesi halkı, mahallelerinde artan uyuşturucu vakalarına dair mahalle içinde basın açıklaması yaptı.

MA'da yer alan habere göre; çok sayıda kişinin katıldığı açıklamada konuşan Hakan Çayan, mahallelerinde uyuşturucu kullanımının arttığına değinerek, "Son yıllarda, emekçi ve yoksul halkımızın yaşadığı mahallelerde bilinçli olarak uyuşturucu kullanımı neredeyse normalleştirilmiş buna göz yumulmuştur, bunu kabul etmiyoruz! Bizler bu mahallenin emekçileri olarak bu saatten sonra hiçbir uyuşturucu satıcısına, kadınların bedenini/emeğini sömürenlere, tefecilere, halka kan kusturanlara korku salanlara geçit vermeyeceğiz buranda ilan ediyoruz" dedi. 

Gençlere çağrıda bulunan Çayan, "Yeni bir hayat mümkün, gelin beyaz bir sayfa açıp bambaşka bir hayata birlikte başlangıç yapalım. Kulağınıza fısıldanan ‘bağımlısın bırakamazsın’ laflarına aldırış etmeyin. Halk düşmanlarının sizi kandırmasına izin vermeyin! Bizler bu mahallenin emekçileri olarak yapmak istediğiniz her güzel şey için destek vereceğimize, yanınızda durup başarmanız için ortak mücadele vereceğimize söz veriyoruz. Bizler buradayız" şeklinde konuştu. 

Açıklama alkışlarla son buldu.