Adana’da bir evdeki kavga ihbarına giden polis, yaralı erkek ile kadın cesedi buldu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, Ömer Sevinç isimli erkeğin, boşanma aşamasında olduğu Şükriye Sevinç'i öldürdüğü belirlendi.

Merkez Yüreğir ilçesinde ihbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Apartmana ulaşan ekipler, 3. kattaki dairenin kapısını açan olmayınca olay yerine CANKUR ekipleri sevk edildi. Kapının açılmasının ardından eve giren ekipler, Ömer Sevinç'i yaralı, Şükriye Sevinç'i ise ölmüş halde buldu.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ömer Sevinç, görevlilerce ambulansa taşındı. Bu sırada ölen Şükriye Sevinç'in bir yakını Ömer Sevinç'e tepki gösterdi. Boğazından yaralı olduğu tespit edilen Ömer Sevinç, Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, Ömer Sevinç'in Şükriye Sevinç'i öldürdürdüğü ve ardından kendisine zarar verdiği belirlendi. Şükriye Sevinç'in cenazesinin yapılan incelemelerin ardından yakınlarına teslim edilmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı belirtildi.