Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda, Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajı’nda yapılacak, ‘4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası’ yarın başlıyor. 

Amatör Sportif Olta Balıkçıları Federasyonu’na bağlı 25 amatör sportif balıkçılık derneğinden, 150 yarışmacının 75 kulvarda mücadele edeceği turnuva, yarın saat 17.00'de kura çekimi ile başlayacak. Turnuva, 27 Kasım Pazar günü saat 06.00'da oltaların toplanması ve 20 saha hakeminin ölçümleri tamamlamasıyla sonlanacak.

Turnuvada dereceye giren yarışmacılara; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar adına çeşitli ödüller ile plaket takdim edilecek. Turnuvaya; Antalya, Kocaeli, İzmir, Mersin, İstanbul, Adana ve Osmaniye'den ‘surf casting’ dalında yarışmalarda başarılı olmuş 150 olta balıkçısı katılacak.

Akdeniz Surf Casting Bölge Başkanı Salim Karabucak, "Umuyorum bu rekorları bu yıl da tazeleyeceğiz. Turnuvamıza destek veren CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve ana sponsorumuz olan Adana Büyükşehir Başkanımız Zeydan Karalar'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.