Milli Takımlar Teknik Direktörü Stefan Kuntz, ilk maçta Faroe Adaları karşısında alınan galibiyeti perçinlemek için Litvanya maçı ilk 11'inde değişiklikler yaptı. Karşılaşma Litvanya'nın başkenti Vilnius'taki LFF Stadı'nda oynandı. Mücadeleyi Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Novak Simovic yönetti.

Türkiye, henüz ikinci dakikada golü buldu. Ay-yıldızlı ekip, Halil Dervişoğlu'nun pasında sol çaprazda topla buluşan Doğukan Sinik'in çalımlarla girdiği ceza sahasında yaptığı vuruşla öne geçti. Sinik, 14'üncü dakikada bir kez daha golle buluştu ve Türkiye'yhi 2-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla kapandı.

54'üncü dakikada Yunus Akgün'ün şutunda Pijus Sirvys'in topu eliyle kesmesi nedeniyle VAR'a giden hakem Novak Simovic penaltı noktasını işaret etti. Serdar Dursun vuruşu gole çevirdi. Serdar Dursun 81'inci dakikada arka direkte güzel bir vuruşla farkı dörde çıkaran gole de imza attı.

Maç bu skorla bitecek sanılırken, Yunus Akgün 89'uncu dakikada farkı beşe çıkardı. 90'ıncı dakikada sahne alan Halil Dervişoğlu ise gecenin sokorunu tayin etti. Türkiye, deplasmanda Litvanya'yı altı golle geçme başarısı gösterdi.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçını Faroe Adaları karşısında oynayan A Milli Takım, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Milli Takım, ilk maçta Lüksemburg'a 2-0 mağlup olan Litvanya'yı da yenerek yoluna kayıpsız devam etti.