Haber: firtinahaber.com  / Arzu Sağlam - Ahmet Faruk İnan / Görüntü: Bahadır Ulukaya

"İnşallah Kemal Bey Cumhurbaşkanımız olur"

86 yaşındaki Eşi Hasan Talu ile birlikte Sakarya'nın Serdivan İlçesinde yaşayan ve oy kullanmaya başladığı 1961 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi'ne destek verdiğini belirten Talu, "Dedemden ve babamdan, atalarımdan CHP'liyiz. Ben 7-8 yaşında iken her pazar 'Altı Ok' bayrağımız pencerede sallanırdı. Bunu rahmetli ağabeyim takip etti. Benim başka bir partiye oyum gitmedi bu yaşa kadar. Bundan sonra zaten gitmez. İnşallah Kemal Bey cumhurbaşkanımız olur, kazanır ve biz de mutlu oluruz" diye konuştu.

85 yaşındaki Bedriye Teyze'nin tek hayali Kılıçdaroğlu ile tanışmak (1)

"Kemal Kılıçdaroğlu'na aşığım"

İçinde doğduğundan beri var olan CHP sevgisini sık sık yineleyen Talu, "Ve şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu'nun hastasıyım, sevdalısıyım. Aşığım ona. Onun konuşmalarının, onun her şeyinin hayranıyım. İnşallah birgün onu görmek nasip olur" ifadelerini kullandı.

85 yaşındaki Bedriye Teyze'nin tek hayali Kılıçdaroğlu ile tanışmak (2)

Heyecanla 9 Mayıs'ı bekliyor...

Evinin balkonundaki halıya dokunmuş Mustafa Kemal Atatürk portresini eşi Hasan Talu ile birlikte hayran hayran izleyen, her fırsatta Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve Parti Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs Seçimleri'ni kazanması için dua eden Bedriye Teyze, şimdi heyecanla Kılıçdaroğlu'nun 9 Mayıs'ta Sakarya'ya gerçekleştireceği ziyareti bekliyor...