Oyuncu Oral Özer, Kadıköy’de Goygoy isimli bir barda saldırıya uğradığını duyurdu. Twitter hesabından yaşananları anlatan Özer, bira şişeleriyle kafasına, yüzüne darbe aldığını ifade ederek; yanında olan kız arkadaşının da kolunun kırıldığını ve mekan çalışanlarının kendilerine yardım etmediğini belirtti.
[mks_dropcap style="letter" size="52" bg_color="#ffffff" txt_color="#000000"]K[/mks_dropcap]adıköy'deki Goygoy adlı mekanda kız arkadaşı ile vakit geçiren Oral Özer, bir süre önce bar çalışanları ile tartışan bir grubun barı taradığını ve olayları yatıştırmaya çalıştığı halde kendisinin darp edildiğini söyledi. Twitter hesabından olay gecesini anlatan Özer, "Saldırganları koruyan tavırları" dolayısıyla mekan hakkında hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirtirken, boykot çağrısı yaptı. Oral Özer, olay gecesini Twitter hesabından şu şekilde aktardı;

‘BAR TAM ANLAMIYLA TARANDI’

“Sıkıntı olaydan bir saat kadar önce başladı. Biz kız arkadaşımla mekanın içindeydik ve bir arabadan atılan bardak sesini duyduk. Çalışanlar barın arkasından beyzbol sopalarını alıp arabanın peşinden gittiler. Sonrasında birinin dediğine göre arabadan silah göstermişler. Ve çalışanlar peşlerini bırakmış. Üç sularında kelimenin tam anlamıyla bar tarandı. Minimum on beş el ateş edildi. Biz doğal olarak masaların altına saklandık. Ses kesilip, şoku atlatınca barın önünde birinin yaralı yattığını gördük.

‘YANLIŞ KİŞİYE BAĞIRIYORSUNUZ’

Sonrasında arka masamızdan bir çocuk video çekmeye başladı. Yaralının yakını ve tahminimizce mekanla doğrudan bağlantılı olan baş saldırganım, bu çocuğun üzerine yürüyüp bağırmaya başladı. Ben de olayı sakinleştirmek adına “yanlış kişiye bağırıyorsunuz” dedim. Bu kadar. “Yanlış kişiye bağırıyorsunuz” bunun üzerine o ruh hastası hiçbir neden yokken ve hali hazırda barda maksimum bir dakika önce ateşli silahla yaralanmış iki insan varken, bana öldüresiye saldırdı. Yetmedi, iki kişi daha katıldı ona. O da yetmedi ellerine bira bardaklarını aldılar.

'BAR ÇALIŞANLARI YARDIMCI OLMADI'

Kafama o bardaklarla belki yirmi darbe aldım. Kız arkadaşıma da o bardaklarla vurdular (kolu alçıda). sonrasında, ben artık yere yığılınca bıraktılar. Ambulans bekledik bir süre, polisler geldi. Bizi dışarı çıkardıklarında adamlar yok olmuştu. Bar çalışanlarına defalarca onların kim olduğunu sorduk. Yanıt alamadık. Hastaneye bizimle gelmelerini söyledik, geçiştirdiler. Açıkça adamları koruyup, kendilerini olaydan sıyırmaya çalıştılar. Bugün öğlen on ikiye kadar hastanedeydim. Kafamda iki derin yarık, gözümün altında altı dikiş ve çenemde ameliyatlık bir kırık var. “Yanlış kişiye bağırıyorsunuz” dedim diye ve ben oyuncuyum. Acilde ifadelerimizi verdik, şikayetçi olduk. Süreci takip edeceğiz ve saldırganların da işletmenin de gerekli cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız fakat öyle şeyler oldu ki gece boyunca beni bunu yazmaya itti. Birincisi çalışanların verdiği ifade: Dediklerine göre ben o hengamede düşüp kafamı bira fıçısına çarpmışım. İkincisi: mekanda kamera yok diyorlar. Üçüncüsü: memurlardan birinin bize saldırganları bulmalarının çok zor olduğunu ve bizim o mekana tekrar gidip kişiyi görürsek ihbar edebileceğimizi söylemesi.”

DAYANIŞMA, BOYKOT VE MÜCADELE ÇAĞRISI

Oral Özer, paylaşımlarının ardından mücadele ve boykot çağrısı yaptı. Özer, “Bizi iyilik de sevgi de kurtarmayacak arkadaşlar. bizi mücadele kurtaracak. Bu goy goy isimli mekan filin alt mekanı. Sizi dayanışmaya ve boykota davet ediyorum. Geceye dair elinde görüntü olanlar ya da orada olup şahitlik vermek isteyenler bana ulaşırsa çok sevinirim” dedi.