Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

Diyarbakır'da sınıflarını temizlemek için evden getirdikleri temizlik malzemelerini karıştıran ve ardından temizlik yapan 16 öğrenci, ortaya çıkan gazdan zehirlenmesi sonucu...

DÜNYA

Nijerya'nın Sokoto eyaletinde bir okula silahlı baskın düzenlendi. Baskında 15 öğrenci kaçırıldı.

YEREL

Hozat’ta alışveriş yapmak için markete giden iki üniversite öğrencisinden biri markette bir erkek tarafından tacize uğradı. Olaydan sonra gözaltına kişi,...

YEREL

Marmara depreminin merkez üssü Kocaeli'de, Deprem Haftası dolayısıyla öğrencilerin de katılımıyla tatbikat gerçekleştirildi.

YEREL

Adıyaman'da yemek yedikten sonra rahatsızlanan 7 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Genel

Sinop'ta magandaların havaya ateş açması sonucu evindeki bir öğrenci başından yaralandı. Öğrencinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

YEREL

Kütahya'da, staj gördüğü atölyede üzerine sunta blokları devrilen 15 yaşındaki öğrenci yaşamını yitirdi.

YEREL

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde (DPÜ) yemekhanelerdeki atıklar, öğrenciler tarafından ayrıştırılarak geri dönüştürülüyor.

Genel

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvuran 34 öğrenci, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

YEREL

Erzurum'da, bir lisede 9 öğrenci meyve suyundan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

YEREL
Genel

Sosyal Demokrasi Toplulukları Federasyonu (SDTF), farklı üniversitelerdeki sosyal demokrasi kulüplerini bir araya getiriyor.