Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ayşe Serra Bucak Küçük’ü ziyaret...

Genel

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti.

GÜNDEM

31 Mart yerel seçimlerinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) kazandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde harcama işlemlerinin yapılması ikinci bir...

GÜNDEM

Diyarbakır Sur Belediyesi'nde mazbata töreninde Atatürk ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edildiği iddiaları üzerine Mülkiye Müfettişi görevlendirildi.

YEREL

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Diyarbakır kayyumunun, seçimden beş gün sonra Diyarbakır'da bulunan 10 adet spor tesisini Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devrettiği ortaya çıktı.

YEREL

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde girdikleri kahvehanede çevreye ateş ettikleri gerekçesiyle yakalanan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

GÜNDEM

DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, Diyarbakır’daki kayyuma çağrıda bulunarak, “Halkın Evinden ve Kaynaklarından Elini Derhal Çek!” diyerek tepki gösterdi.

GÜNDEM

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde geçen yıl meydana gelen ve 9 kişinin öldüğü kavgayla ilgili sanık sıfatıyla aranan bir kişi yakalandı.

Genel

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

SPOR

Amedspor, İnegölspor’u 5-2 yenerek liderliğini sürdürdü. Amedspor'un yakın takipçisi Kastamonuspor ise deplasmanda Derincespor ile 0-0 kaldı.

YEREL

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde takla atan otomobildeki 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı.